Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Díky moc, tohle téma je mi hodně vzdálené, tudíž jen lapám po informacích..

0 0
možnosti
LN

..u mne karma...a díky za osvětu....R^

2 0
možnosti
ZB

Místní konspirátoři jistě už vědí, že žádné letadlo ve skutečnosti nespadlo,cestující byli zavražděni a už se chladí někde na mrazáku.Mrtvoly budou použity do dalšího letadla, které bude sestřeleno nad Ukrajinou "fašísty nebo Američany" aby mohla být rozpoutána 3.světová válka.Dispečer Carlos to opět vše uvidí a bude jasno...:-)Děkuji za odborný a zajímavý článek, ale tady na blogu čtou lidé raději stupidní konspirační teorie....

3 1
možnosti
Foto

A pak že Vám chybí fantazie pane Bárto. Vidím že máte poněkud přezíravý pohled na zdejší blogery a diskutéry akorát nevím co Vás k tomu opravňuje. Věci přitom nejsou až tak složité, abyste to nepochopil i Vy. 

Kdyby se první malajsijské letadlo záhadně neztratilo, tak se žádné fantasmagorické teorie neobjeví. To stejné platí o sestřelu MH 17. Kdyby byla tato smutná událost již dávno a věrohodně objasněna - a času na to bylo víc než dost-žádné obskurní teorie by se nejspíš neobjevily:-)

1 2
možnosti
DT

Díky moc, zajímavé. R^

Víc takových blogů. R^R^

7 1
možnosti
JR

J76a52r44a 34R52a74n73k

29. 12. 2014 5:21

Russti muzici maji neco proti?8-o

1 2
možnosti
DR

Tal . že rozkážeme vetru-dažďu sa v takýchto prípadoch nekoná. Iba hlavách múdrych konšpirátorov.

1 1
možnosti
Foto

Autorův detailní popis možností vyhnout se bouřce je zajímavý. Poněkud suchopárnému textu by ale vůbec neškodilo alespoň se pokusit dát tuto poslední tragédii do širších souvislostí. Co se to vlastně děje s těmi malajsijskými letadly? (AirAsii vlastní Malajsijec Tony Fernandes). 

První letadlo zmizelo a není po něm dosud ani vidu ani slechu, druhé s velkou pravděpodobností sestřelila ukrajinská armáda tak aby dopadla na území pod kontrolou proruských separatistů no a už tady máme další kousek. 

Není těch náhod nějak moc?:-)

0 7
možnosti
JR

J47a67r90a 41R59a25n44k

28. 12. 2014 19:08

http://www.cnn.com/2014/12/27/world/asia/airasia-missing-plane/

Nehledejte v tom zadne konspirace, Air Asia je sice "low cost" airlines, ale zatim jsem neslysela o nejakych ztratach, oproti tomu jsem cetla jiz pred 3 lety, ze takovy Lion Air je lepsi prehlizet, protoze spolecnosti zneuzivaji zamestnance a piloti musi odletat neuveritelny pocet hodin a spousta jich leta ne "met", tak jsem radeji brala Garudu. Poslouchala jsem jiz vcerejsi zpravy, tam je celkem dost pohybu na mori, spousta ferries mezi 17.000 ostrovu, pokud je pocasi vhodne, neco se najde. Slyseli jste v cervenci, ze spadlo liberijske letadlo? Zrejme ne, nevim, jak jsou na tom ceske zpravy, nam tady serviruji vse hned. Vetsi zeme si mohou dovolit mit free lance zpravodaje na vsech mistech.

R^Autore, karma....neni lehke napsat takovy clanek.

2 2
možnosti
JB

měsíce se takové věci objasňují a vy už víte co se stalo :) obdivuhodné

1 1
možnosti
JR

J26a14r20a 46R24a23n60k

28. 12. 2014 19:10

Autor ma tisice hodin odletano, tak bude asi vice fundovany..... zrejeme precetl veskere zpravy v anglictine, coz muzete take;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik