Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Tůma jste mimo realitu Rv

0 1
možnosti

Přesvědčte mne o tom. Jinak jen něco nepodloženě tvrdíte.

1 0
možnosti
Foto

Naivita některých lidí je nesmírná. Opravdu si myslí, že někdo proslavil svoji vlast. Ale každý většinou proslavil hlavně sám sebe.

V USA nám asi nejlepší jméno udělal Antonín Dvořák, pak asi i někteří sportovci. Navrátilová, Lendl, Hašek, Jágr a podobně a Václav Havel hlavně u amerických politiků, které zcela bezvýhradně podporoval. A ne jako ten podrazák Klaus, který chtěl Bushovi zhatit Irák a zachránit tak půl miiónu životů.

A návštěva dalajlámy v Česku? Ta přece absolutně nikoho nezajímá. A myslet si, že se tím Česko zviditelní je naprostá zpozdilost.

0 2
možnosti

Dejte už s tou nesmyslnou kritikou presidenta pokoj.

Pokud si myslíte, že jste chytřejší a dělal by jste to lépe, tak račte příště kandidovat na presidenta.

1 2
možnosti

JIří Čumpelíku,

Pokud nemůžete strávit demokratickou kritiku prezidenta ovara o jehož zvolení rozhodly "demokratické volby" - kterou se tak rádi ohánějí Vaši spoluobčané - potom tedy vězte, že i Vy máte možnost kandidatury.

Vzhledem k omezenosti většiny národa (též ovarův výrok) budete mít možnost vykonávat prezidentský úřad daleko lépe než ovar,  a my ostatní mormální se už nebudeme tolik chechtat jako při dosavadních výrocích prezidenta MZ.;-(

1 1
možnosti

A20d64a30m 32S96t80a75v55a

1. 1. 2015 16:10

"...Komu slouží Miloš Zeman...": autore, i vám!

1 1
možnosti

Můžete mi důvěrně prozradit jaký byl přínos pro českou republiku , že Havel přijal dalajlámu?

0 4
možnosti

Asi to nebude důvěrné, ale dalajláma je (mimo Čínu) světově uznávanou morální autoritou. Jeho kladný vztah k naší republice byl samozřejmě pozitivním signálem o nás pro ty, kdo ho respektují. Hodně z nich si pravděpodobně až s jeho návštěvou uvědomilo, že vůbec nějaká Česká republika existuje.

6 0
možnosti
Foto

Tak už je mi to zcela jasné. Autor nejprve dosti kvalifikovaně usoudil, že havarovaný let AirAsia mohl požádat o navýšení letové hladiny o 2.500 m, aby přeletěl bouřku"

Ale když jsem já to samé aplikoval vojenský stroj SU-25, který musí být rozhodně robustnější než dopravní letadlo, najednou hodil zpátečku a začal popírat sám sebe.

Prostě se to prostě nehodilo do jeho světonázoru.

4 7
možnosti

Pane Hermánku, už neplácejte hlouposti. Že něčemu ale vůbec nerozumíte, neznamená, že to není pravda. Pletete si aktuální  letovou hladinu a dostup letadla. Opravdu byste se měl vyjadřovat pouze k věcem, o kterých máte aspoň základní vědomosti.

6 1
možnosti
Foto

Slouží zdravému rozumu.

1 5
možnosti
Foto

Miloš Zeman slouží především Miloši Zemanovi.

4 1
možnosti

Souhlas. Z článku je zřejmé, komu prezident slouží nejvíc. Obyčejným lidem ne. A Kellner, to je symbol Homecreditu, o jehož lichvářských způsobech už také mnoho lidí v tomto státě naštěstí ví. To, co prošustroval v Rusku teď bude chtít vyždímat doma.

6 2
možnosti

..v zásadě souhlasím...až na ten příklad s Amazonem.....rozvoj podobných společností se zastavit nedá....kdyb Aamzoni nepostavili tady...postaví jinde....a vliv na vámi vyjmenované skupny bude stejný...jen těch několik stovek zaměstanců nebude zdejších...ale (třeba) ruských....

2 0
možnosti

Amazon expanduje do střední Evropy s cílem zvýšit svůj podíl na trhu a to na úkor běžných i inernetových prodejců. Na důsledcích se zřejmě shodneme. Distribuční sklad přímo na místě znamená nezanedbatelnou konkurenční výhodu. Dnes u řady výrobku činí distribuce nejvyšší nákladovou položku.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS