Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na všechny otázky odpovídám ano. Islamisti by s námi udělali totéž.

0 0
možnosti

Ten fašismus jsem tam připsal, protože mi to připadá stejné.

"propagace ukamenování" mi připadá na stejné úrovni jako "propagace likvidace židů"

0 0
možnosti

Řešení jsou jednoduchá a primitivní. Už jsem se nad tím zamýšlel. Jen nechápu, proč se neaplikují.

Zákon - porušení - trest. Nevím v čem je problém. Stačí chtít.

Pokud vím, tak je trestná už jenom propagace fašismu a nacismu. To znamená, že jestli zvednu ruku a žačnu (nevím, jak se to píše) hajlovat, tak mohu být trestán.

"Souhlasím s trestem ukamenování" - tato věta pronesena víte kým je už nyní trestná, jako propagace porušování lidských práv a věřím, že by se v zákoně našli další paragr. které tato pronesená věta porušuje.

Kde je trest??????

Pokud islámská víra propaguje zločiny proti lidským právům (což už jenom selekce na muže a ženy je porušení lidské svobody - konkrétně svobody žen) a proti "lidskosti", tak nevidím důvod, proč by se tato víra nemohla stát nezákonná. A pak už je to opět jenom zákon-porušení-trest.

Jenomže to by se někomu muselo chtít.

Takže otázka není co dělat, ale jak dosáhnout toho, aby příslušné orgány dělali to co mají?

0 0
možnosti

Souhlasím, že obhajoba kamenování naplňuje podstatu trestného činu. Trestné právo ale můžete uplatnit pouze proti  osobě ( a nyní nově i proti firmě) nikoliv na víru jako takovou. Ani zakázat text koránu není dost dobře možné. Jedná se o historický text z doby, kdy tresty kamenování apod. byly běžnou součástí práva. Jiná věc je, když ho chce někdo uplaťnovat dnes. Tomu je třeba se nekompromisně postavit.

0 0
možnosti

M45i23l64a52n 49K82e82s21l

9. 1. 2015 18:00

Pozorně jsem váš blog přečetl a také kde nic tu nic.Budeme pořád čekat, nic nedělat a jen dumat?Zatím se nepodařilo poměrně dost lidí přesvědčit,že za komunistů bylo hůře než nyní.Budeme čekat až lidé řeknou :Kde jsou ty časy,kdy svět nemohl k nám a my nemohli do světa.

0 0
možnosti

J65a54r25a 11R74a10n79k

9. 1. 2015 18:52

Proc netlacit na prezidenta a vladu, aby zmenili imigracni zakony? Cte nekdo z nich blogy?

1 0
možnosti

Dík za článek.R^

Myslím, že radikální islámismus a radikální anti islámismus, jsou spojené nádoby.

Obojí ohrožuje demokracii.

1 0
možnosti
Foto

Státní demokracie je pro nás daleko větším nebezpečím a hrozbou, než nějaký islám.

1 1
možnosti

Dobře dovedete kritizovat, takže jsem závěrem Vašeho článku očekával Váš návrh řešení. Nedostavil se, takže opět o ničem. Vyhlásit stop stav na imigraci, vrátit lidem přirozené lidské právo bránit sebe, svou rodinu a majetek bez ohledu na prostředky, tedy uvolnit držení zbraní bezúhonnými občany, ustoupit od politické korektnosti a multikulturalismu. Toto zařídit lze a dosti rychle.

2 0
možnosti

Asi jste četl špatně, protože jsem jasně řekl, že jednoduché řešení neexistuje, takže aní já ho nemohu nabídnout. Vaše "řešení" je typicky zkratkovité. Ten policista, co střílel ožralej před diskotékou byl také bezúhonný občan. Vyzbrojte víc takových a nemusíte se už bát jen muslimů.

1 0
možnosti

Řešení nemusí být ani komplikované ani drastické.

Například principy práva šaría jsou známé. Je také zřejmé, že právo šaría je v naprostém rozporu s Listinou základních lidských práv a svobod, na nichž jsou založeny právní a demokratické systémy západních zemí. Pokud se tedy někdo hodlá v Evropě řídit právěm šaría, jako například pan Mohamed Abbás v České republice, měl by na něj dopadnout zákon s veškerou jeho důsledností. Měl by být obžalován z propagace hnutí potlačujících lidská práva a svobody a buď poslán do vězení nebo vyhoštěn.

Spojenci po druhé světové válce prováděli v Německu takzvanou denacifikaci, to znamená, že postavili mimo zákon naprosto všechno, co jakkoli souviselo s nacismem – pozdravy, slovní spojení, symboly, rasistické vědecké práce – prostě všechno. Fungovalo to. Na stejném principu lze zhodnotit islám. Korán je dle muslimů "přímou řečí Boha", tzv. "nestvořeným slovem", to znamená, že jde nejen o náboženskou knihu, ale o doslovný a nezpochybnitelný zákon. Naprosto každý muslim je povinen se tímto zákonem řídit. To znamená, že i výzva Allaha k mužům, aby bili své neposlušné manželky a vykazovali jim místo na spaní (súra Ženy, verš 34), je pro muslimy posvátným zákonem, který je nadřazen všem existujícím mimoislámským zákonům. Navíc žena je v Koránu považována nejenom za bytost muži podřízenou, ale přímo druhořadou. Takže je zde jasný rozpor (doslova konflikt) se zákony nejen České republiky, ale celé Evropy. Korán je v tomto ohledu doslovným a zřejmým hnutím potlačujícím lidská práva a svobody. A přestože v tomto ohledu (a nespočtu dalších) vidíme naprosto jasou kriminální povahu islámu, tak protože jde o náboženství, stále mu dopřáváme ochranu svobody vyznání. To je špatně.

Má islám kriminální povahu? Ano má. Tak bychom měli s islámem jako s kriminálním hnutím jednat.

Muslimové, přijďte k nám, ale islám zanechte ve své domovině, ze které jste odešli právě proto, že je rozvrácená islámem.

8 0
možnosti

Zapomínáte, že mezi ty lidská práva a svobody patří také svoboda vyznání. S tím Abbásem ovšem souhlasím.

2 2
možnosti
Foto

Souhlas! Cílem teroristických útoků jako byl ten proti CHH není jen potrestat časopis, ale posílit extremisty z druhé strany, kteří zahájí mstu na obyčejných integrovaných muslimech, kteří nikoho neohrožují, a tím vyprovokovat "svatou" válku. Jenom prosťáček si myslí, že k vyřešení problému stačí volit nějakého populistického ťulpase anebo následovat debilní návody typu ´choďte s prasátky kolem mešity´.

5 0
možnosti

J68a95n 85S62e97m50i33k

9. 1. 2015 15:35

Tak to je samozrejme nesmysl.

Ale ten problem s miliony muslimu v evrope kterym se nepodarilo zaradit dostatecne do spolecnosti , a diky nizkemu vzdelani a existenci socialniho statu ktery umoznuje zivot bez prace ....z cehoz vyplyva dost casu na nejake "vyssi radikalni myslenky".

To existuje a vytvari podhoubi pro tyto incidenty.

Vsimnete si ze treba v USA, ac tam je take mnohamilionova muslimska komunita se podobne incidenty nedeji (ja si vzpominam jen na jeden za poslednich 11 let)

0 0
možnosti

Karma.Pisatelé "islámobijeckých blogů" si jaksi neuvědomují,že dělají přesně to,oč teroristům jde. Šíří stejnou nenávist jako oni,pomocí "jednoduchých řešení" rozeštvávají celou společnost a vytváří prostor pro násilí a extrémní řešení.Všechno už tady jednou bylo...

4 0
možnosti

J55a64r14a 90R73a33n77k

9. 1. 2015 18:59

I to byl jeden z duvodu, proc PM Harper po zbabelem zastreleni neozbrojene straze pred Parlamentem v Ottawe oznamil, ze vodea sileneho vraha, ktera natocil, kdyz se preiparavoval, by nemela byt ukazovana. Veskere video klipy rezani hlav novinaru ( bylo jich minuly rok zavrazdeno 90) jen napomahaji k dalsimu silenstvi.

0 0
možnosti

J91a77n 77S60e81m18i35k

9. 1. 2015 15:01

Ja myslim ze reseni neni tak slozite:

a) povolit imigraci do EU jen z vybranych zemi podle nejakych nereligioznich kriterii, ktera by ale fakticky vyloucila imigraci z chudych muslimskych zemi

b) vyjimkou by byli pouze vysoce kvalifikovani imigranti kteri by meli zaruceno zamestnani nejmene na dva roky se zarucenym prijmem dejme tomu dvojnasobek prumerneho platu

c) moznost odpebrani obcanstvi lidem kteri hlasaji ideologie nepratelske k evropskym hodnotam (tady je to trochu tenky led a bylo by treba rady pojistek, neb by to bylo mozno zneuzit.... uz vidim jak by treba mne podle toho zakona napadlo zbavobat obcanstvi mistni komunisty, coz asi by bylo mocV )

d) musel by se nejak poresit moznost deportace takovych lidi- budto nejake zamorske tritorium, nebo zaplaceni nejakemu chudemu statu hodne penez aby takove lidi prijimal

1 1
možnosti
Foto

S tím se dá souhlasit.

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik