Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tento blog mi připadá jako alternativa výroku:

"Neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde".

0 0
možnosti

Pane Tůmo, to šíření islámu v Evropě zavání hřbitovem i pro Vás a Vaše děti. Vy se tady stavíte na druhou stranu barikády, ale pro muslimy jste stejně tak nevěřící pes, jako jsem jím já, který má hodně protimuslimské názory.

Muslimům je to jedno. Jste pro ně nevěřící, ba dokonce ještě horší než já, protože ve Vás vidí ještě většího slabocha než ve mně. Takovými lidmi o to více pohradají.

3 1
možnosti

Pane Beneš, najděte mi, kde se stavím na stranu islámu. Jestliže se stavím proti jednomu fanatismu, neznamená to, že jsem přívržencem jiného. Oba jsou nebezpečné. Ty zmiňované články jen pomáhají šířit neracionální vlnu strachu ve společnosti, což je přesně to, oč islámští teroristi usilují. Ani všichni atentátníci nedokáží ochromit Evropu (denně umírá mnohem více lidí na silnicích) ale strach to dokáže.

1 0
možnosti

T84o35m50á82š 81P65í72c88l

19. 1. 2015 10:53

To je krasne, jak jste ty moznosti rozdelil na dve poloviny. Bud bude vrazdit muslimak nebo treba primo clen Pegidy. Takovou argumentaci Vam poradili v mesite?

2 0
možnosti

Ne, stačí něco vědět o historii. Ale to se vás zřejmě netýká.

1 0
možnosti

Okamžitě zakažme fotbalové zápasy. Znamenají bezprecedentní nasazení ozbrojených složek, které pochopitelně chybí jinde. A to jen proto, aby se již po x-té mohly porvat bandy frustrovaných rváčů.

5 0
možnosti

A69l22e17n52a 51F54i35r25s24t

19. 1. 2015 11:06

správně jste napsal - mohly porvat.

 

Ale v případě plánovaného útoku na organizátora PEGIDy to byla konkrétní informace zahraničních tajných služeb, které tuto zprávu předaly německým bezpečnostním složkám.

0 0
možnosti

Z blogu vyplývá, že pan Tůma chce trestat za názor.

To, co on vydává za poplašnou zprávu, je ve skutečnosti názor lidí, kteří to psali. To není jako telefon, že na nádraží je bomba, když autor telefonátu ví, že tam bomba není. V případě bomby nejde o názor, protože bomba tam buď je, nebo není.

Ale v případě dedukcí, co je za zakázáním manifestace a kam to povede, nebo zda je správné, že to bylo zakázáno, či zda e mělo do toho rizika jít, jde o názor. A pan Tůma to chce trestat.

Chce nám tady zavádět totalitu.

3 2
možnosti

Někdo může mít názor, že příčinou všeho zla jsou např. Židé. Když ho bude veřejně šířit, nebudete ho trestat?

1 0
možnosti

A55l92e79n12a 72F90i61r87s59t

19. 1. 2015 10:31

Malá oprava: demonstraci nezakázala spolková vláda, nýbrž policejní prezident v Drážďanech. Zakázal VŠECHNY demonstrace, tj. i tzv. proti-demonstraci odpůrců PEGIDy.

 

Spolková vláda v Německu demonstrace zakazovat NEMUŽE, protože k tomu nemá zákonnou moc. Zákazy přísluší pouze spolkovým zemím, resp. policejním prezidentům spolkových zemí.

 

Což sice pan Matějka nepochopí, přesto mu to ale nezabrání dále produkovat jeho neinformovaná "moudra", podobně jako paní blogerka Pavlíková, která již na blogu straší tím, že v Německu bude zavedeno právo Šaria.

4 0
možnosti

Paní First, kolik atentátů budou muslimové ještě muset spáchat, aby i takové nepřemýšlivé osoby, jako jste Vy, pochopily, že nám všem, včetně Vás, jde o kejhák?

4 1
možnosti
Foto

Spolková vláda udělala jediné, protože hnutí Pegida, které není primárně proti islámu, jak nám vládnoucí elita s novináři vnucují, ale proti dosavadní politice německých vlád, nemůže sejmout jinak. Vyfabulovala si z fake profilu hrozbu a se zneužitím teze "kdyby to zachránilo jediný lidský život" popřela a do země zadupala právo občanů na shromažďování proti Merkelové a spol.

5 2
možnosti

A58l78e16n33a 92F11i59r13s60t

19. 1. 2015 10:42

opět se pane MatějkA vyjadřujete k něčemu, o čem nemáte ani páru.

 

U vás je to klasická nepřímá úměra. Čím míň informací o něčem máte , o to raději o tom píšete.

1 0
možnosti

Na druhou stranu islám je jednoznačně a prokazatelně hnutí vedoucí k potlačení lidských práv a svobod. Plyne to z jeho základního manuálu i praxe.

Pokud vlády, prokurátoři, policie nekonají, je třeba, aby lidé měli možnost proti nečinnosti těch, které za to platí, protestovat, upozorňovat.

10 0
možnosti

Já bych s tím zevšeobecňováním byl opatrný. Existuje řada islámských států, kam Evropani rádi zavítají a neslyšel jsem nic o potlačení práv a svobod v těchto státech. Když si vezmete text Starého zákona, budete se divit na čem stojí křesťanství. V době, kdy korán určuje jako trest kamenování, křesťané běžně upalovali nebo lámali v kole. Nejde o islám jako takový, ale o jeho extrémní výklad a jeho aplikaci v dnešní době.

Nedomnívám se, že by Pegida neměla příležitost protestovat a šířit své názory. Za dané situace to ale není vhodné a popravdě, nedovedu si představit, co nového by ta demonstrace přinesla.

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik