Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také si říkám, že je to chyba. Já bych jmenoval pana Fialu. Je to skvělý vyjednavač a rozhodně excelentní matematik. Hned po volbách představil svoji strategii, že v žádném případě nepůjde do koalice s nedemokratickými stranami, tedy s KSČM, SPD a ANO. U hnutí ANO má problém i se stíhaným Babišem. Tyto tři strany mají ve sněmovně 115 mandátů. Ať počítám jak počítám, pro vyslovení důvěry jeho případné vlády zbývá 85 hlasů.

Pokud by Fiala dostal pověření k vyjednávání o sestavení vlády, moc by mě zajímalo, jak by veřejnosti, ale i ODS vysvětlil svůj destruktivní přístup. Dle mého názoru se musí každý den modlit, aby si to prezident nerozmyslel a nepověřil sestavením vlády právě jeho.

3 1
možnosti
EH

Třeba proto, že lidé věděli už před volbami o trestním stíhání? Tudíž 30% voličům to nevadí?

Chápu, že demokracie je náročná disciplína a ne vždycky se její výsledek ukáže jako nejlepší do budoucna, ale pokud ji chceme ctít a zachovat, je třeba ctít i nepříjemný výsledek.

2 2
možnosti
KN

No, ale 70% voličů, což je většina, to patrně vadí.

3 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
MB

Můj milý Andreji, již v r. 2013 jsem tě proklel za Unipetrol a vyhlásil za osobu nedůvěryhodnou. I jsem tě jmenoval, přestože jsi neměl lustrační osvědčení. I premiérem jsem tě jmenoval, druhou šanci dal a chtěl 101 hlasů k tomu. Nic se sice nezměnilo, nicméně nám obou teče do bot ! Milý Andreji, vládni s kým chceš, jak dlouho chceš - už 101 nechci ! Tys, člověk dobrý ! ... Tvůj Miloš ... :-)

9 1
možnosti
Foto

trestně stíhaný je podle Ústavy nevinný. V mafiokracii může být trestně stíhaný i svatý Florián pokud by mafiánům hasil jejich nadšení.

4 6
možnosti
LB

Safra, že vona by argumentace stoupenců toho "slušného pána" proti tomu "buranovi, co dělá fauly" taky nebyla ták ňák úplně košer?

3 0
možnosti

Otázkou je, kdo paltí panu Drahošovi ty jeho porodce.

4 2
možnosti
JS

Bohudík, prezidentský úřad není možné si koupit. O "koupi prezidentského úřadu" se dalo uvažovat před zavedením přímé volby prezidenta (například podplacením některých poslanců), ale při přímé volbě prezidenta je něco takového nesrovnatelně těžší.

6 0
možnosti
JR

J88a83n 15R93á75ž

24. 1. 2018 15:46

Argumenty tohoto typu, jaké použil autor článku, jsou nedůstojné ani nezarytějšímu příznivci pana Drahoše.

A pomíjím i fakt, že na volebním účtu pana Drahoše se sešlo daleko víc prostředků, než na volebním účtu jeho soupeře, takže i to, kdo si úřad může koupit je hodně diskutabilní.

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS