Diskuse

SOS Kalousku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Ano, Česko by si po tom, bůh ví proc tak sebevědomým, vycurankovi (abych byl slusnej), zasloužila v premierskem křesle ooravdivyho chlapa. A Kalousek chlapem na rozdíl od Babise je. Souhlasím s Vaším názorem a preju Vám fajn víkend.

0 0
možnosti
PN

Jé, to by bylo krásné. Ani by to nemusel být Kalousek i když by mi nevadil. Kdokoliv z opozice a už klidně na podzim. Všechna opatření by byla řádně vysvětlena, nebyla by chaotická, nelogická a přijata ve správný čas. A já bych se konečně dozvěděl jak to dělat správně.....

1 0
možnosti
MK

Máte naprostou pravdu.

Už ten biatlon loni v březnu nás měl varovat. Biatlon bez diváků a v ten samý moment plný dům při ligovém zápase Slavia-Sparta. Biatlon se zkrátka konal v Novém Městě na Moravě, kde je starostou Šmarda. Toho Babiš nemůže vystát.

A stejné rozpory nás provází i nadále.

Zlikvidované služby, ale ve výrobě se virus vesele šíří dál.

Mohu si jet nakoupit do 50km vzdáleného města na druhém konci okresu. Ale nesmím na vycházku do pustého lesa 500m za barákem, protože je v jiném katastru.

Žáci nesmí do škol, aby nepřenášeli infekci. Ale ti samí žáci jsou nahnáni na výpomoc do nemocnic. Odtud žádnou nákazu neroznesou?

Babiš by měl být souzen jako válečný zločinec a ještě předtím by měl být obnoven trest smrti.

5 0
možnosti
JK

Naše země byla na pokraji propasti loni na podzim, ale od té doby jsme udělali mohutný krok vpřed.

5 0
možnosti
PK

Nepoužívám rád invektivy (viz předchozí diskuter) a slova typu blábol a tak budu reagovat jinak.

Je dobré, že máte svého muže a víru v něj, pro záchranu této země, jen si nejsem jistý, zda by to svedl. Pravil toho za dob své politické kariery mnoho a byl dobrý rétor, což je asi ta nej schopnost pro politika v této zemi, stávající lídr toto nezvládá, ale to je asi tak vše. Stejně tak by jste mohl do zbraně volat další expolitiky..Topolánka, Klause, Špidlu, nebo stále se nabízejícího Paroubka atd., někdo by je jako vy jistě angažoval.

Jeden z jeho posledních projevů byl dne 21. 2. 2021 v 20:05 hod. v Interview ČT24: „... kdybych byl premiérem této země, tak jsem přesvědčen, že by se to nemohlo dostat do této situace, protože bych nezanedbal to trasování a nezanedbal bych to testování.“

Víte jak složitý proces trasování je a myslíte, že by to skutečně zvládl, nebo jen výkřik, který jistě věděl, že nelze dokázat? S trasováním měli těžké problémy např, v Hong kongu, kde navíc mají daleko lepší techniku k dispo,než v zemi České...tak nevím, jestli by byl ten pravý...

2 2
možnosti
LB

Vy to máte v příjmení, ale na korektnost Kalousek nikdy nehrál, i když to bylo jeho obligátní slovo, jsem smutný, že největší gauneři jsou ti nejvíce obdivovanými

1 1
možnosti
LB

Jako to nemá chybu, ta ironie z toho přímo tryská, dlouho nebylo tady nic tak k pobavení

0 1
možnosti
JR

J91a62n 60R75á88ž

5. 3. 2021 12:34

V článku není nic objevného.

Že máme vládu vyvolávající chaos, která má v čele psychotika, všichni víme. Že Babišovi a jeho "Melody Boys" věří maximálně jen každý pátý občan, je zřejmé.

Jak se rychle dostat z toho průšvihu do kterého nás vláda dostala nikdo neví, což taky všichni víme.

Že by mohl být Kalousek záchranář, nelze brát ani jako vtip!

0 0
možnosti
AM

Dejte si obklad či studenou sprchu.

1 4
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik