Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Karma. Díky za článek, některé souvislosti mě hned nenapadly, ale vypadá to , že současný prezident jde přesně ve šlépějích minulého. Republika a její občané jsou jenom figurky, které je nezajímají. Mají své vlastní zájmy, popřípadě zájmy jejich chlebodárců, kteří jim na místa pomohly.

5 3
možnosti
PH

Osobně neznám mnoho politiků, kterým jde o svou zemi nebo spoluobčany. Ono to s dnešními úkoly politika ani nejde moc dohromady. Těžko by se někdo dostal na nějakou významnější pozici v politice, pokud by mu nešlo o zájmy těch, co ho do funkce dosadili.

1 0
možnosti
Foto

Možná mohl mít článek jiný název. Např.: ,,Komu vadí M.Z. a proč." A pak už k tomu dát ,,jenom" to SVÉ ,,relevantní" zdůvodnění.:-/Rv

7 7
možnosti
JB

Komu slouží Miloš Zeman?Karmohoničům parazitujícím na módní vlně,že ?RvRvRv

3 9
možnosti
ZB

Pane Baloune,Vy jste si ještě nevšiml, že karma se honí na psaní oslavných blogů na MZ, Putina a proruských žvástech? To je tá modní vlna na iDnes...;-)

6 3
možnosti
VK

To je fajn, že jste se mohl celému světu svěřit, viďte? :-)R^

2 3
možnosti
VN

V40í26t 12N38o36v83á98k

1. 1. 2015 13:32

autore, to že v ČR Amazon postaví distribuční sklad, české obchodníky opravdu o práci nepřipraví. Ono se totiž, což asi nevíte, z Amazonu nakupuje už pár let a to jestli se zboží odesílá z Česka nebo z Portugalska je našim obchodníkům opravdu jedno.

9 1
možnosti
JT

Já si také na své projekty nakupuji součástky v Číně a někdy přímo od výrobce, takže o tom něco vím. Internetový prodej likviduje klasický obchod už delší dobu, ne že ne. A Amazon je tak silný hráč, že to poměry na českém trhu zcela jistě zasáhne.

1 0
možnosti
Foto

I87v90a46n 31M27a17r45e73k

1. 1. 2015 13:29

Komu slouží to by ste mohl už dávno vědět ! Na tom se přeci nic nezměnilo : "Slouží pracujícímu lidu"  Čest práci ! R^[>-]

2 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik