Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Pěkně napsané, super. R^

3 0
možnosti
JH

J26a50n 92H38a22n83á22k

7. 1. 2015 6:35

Zajímavé shrnutí, byť postrádám fakt, že mnoho lidí MZ volilo jako protest proti tehdejší vládní koalici s tehdy doslova nenáviděnou novostranou LIDEM, přičemž tato vláda byla nejen podle mého názoru jedna z nejhorších polistopadových vlád.

Nicméně aby Váš článek nepůsobil tak zaujatě a nevzbuzovalo to pocit, že KS (a jeho tým) je svatý a nedělající žádné předvolební "prasárny", rád bych si od Vás přečetl shrnutí i "volební práce" KS a jeho týmu. Jistě to bude neméně zajímavé.

Hezký den.

2 0
možnosti
JT

Ten článek byl primárně o "křišťálové čistotě" přímých voleb a o mandátech prezidenta, které jsou jí (především samým Zemanem) přisuzovány. Celkovou analýzu budou dělat historici, patrně s větším odstupem. Ale pokud víte o nějakých nepravostech ze strany dalších kandidátů, zajímá mne to.

4 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma. Bohužel , tvrdé jádro příznivců MZ nepřesvědčíte. Budou pana prezidenta obhajovat , i kdyby tenkrát u korunovačních klenotů onu šavli zapíchl nebo kdyby jeho poradci bezpečnostní prověrku nezískali ani za 10 let.

Vždyť budeme vyvážet krtečka do Číny , což zabezpečí tisíce pracovních míst!;-D

10 0
možnosti
JT

Já vím, že je nepřesvědčím. Ten článek vznikl už před časem a nakonec jsem ho ani nechtěl publikovat. Radši bych se vyjadřoval k jiným věcem než k Zemanovi. Rozhodnul Cvalínův blog. Zlu je třeba odporovat.

4 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik