Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řešení jsou v zásadě dvoje. V zájmu sebezáchovy zpřísnit imigraci a podmínky svobodného pohybu krizových skupin a pro jejich etablování ve společnosti tak, aby vše bylo pod kontrolou a bylo to jednoznačné. A za druhé, hnát veřejně k zodpovědnosti všechny, kteří tuto vzniklou situaci umožnili a nedopustit, aby se tak stalo opět v budoucnosti.

A pokud někdo bude mluvit o svobodě, rovnosti a bratrství, tak ať se zahledí dále do historie, kdy se fanatismus právě v těchto slovech projevil v podobě gilotiny a válek pro smyšlené i skutečné odpůrce.

4 0
možnosti
JT

Zpřísnit imigraci souhlas. Podmínky pohybu krizových skupin - jak to chcete udělat?

Pochopte, tady už se pohybujete na nejvyšší úrovni právních i lidských norem naší civilizace. To hnaní k zodpovědnosti už je zcela mimo. Jak chcete určit viníka? A čeho konkrétně?

0 0
možnosti
JM

Jak můžete vyzývat k odmítnuti podpory naším současným pánům?Svévolně zabíjet,každého kdo mu nevyhovuje,je přeci základním lidským právem američanů.

Vlastně pardon.To nejsou teroristé,ale "demokraté",kteří svou demokracii založili na vyvraždění valné části obyvatel celého kontinentu,zahnání zbytku do rezervací a ukradení jejich pozemků.

3 4
možnosti
JM

Tůmo,nestačí dávat mínus.Měl byste se naším páníčkům řadně omluvit a odprosit,aby si nemysleli,že jste něco jako Zeman,který taky moc nechce poslouchat.;-);-);-)

1 3
možnosti
JM

"prokomunisticky (prorusky) " - typická pravdoláskařská demagogie/lež

2 1
možnosti
PP

Něco o házení perel sviním.  Průměrné IQ českého občana se odráží v diskuzích pod každým vaším článkem. Nenechte se znechutit.

4 0
možnosti
JM

Jak vidím,reagují i ti daleko podprůměrní.;-);-);-)

2 2
možnosti
Foto

A co konkrétně navrhujete vy?

Jestli nic, řadí se váš článek k těm, které sám kritizujete.

13 2
možnosti
ZB

Co navrhuje autor? To je přece napsáno už v nadpisu jeho blogu.Jednoduché řešení neexistuje,což autoři "islámobijeckých blogů" ignorují, nebo to nechápou...

2 2
možnosti
TP

Uz mate koupeny koberecek na modleni, kdyz jste sam zavrhnul takovy vycet reseni situace, co jste vyjmenoval? Je smutne divat se na takovou rezignaci.

2 1
možnosti
SB

Islám s námi vstoupil do otevřené války, a když lidé jako Vy to budou zpochybňovat, nic na té skutečnosti nezmění.

13 0
možnosti
JT

Můžete mi říci, kde zpochybňuji, že se musíme bránit proti terorizmu? Do války s námi vstoupila určitá skupina vyznavačů islámu. Asi také nebudete tvrdit, že válčíme s Norskem (terorista Breivik).

4 0
možnosti
LC

Tento článek je jenom další z dlouhé řady zbytečných textů, jejichž autoři čtenářům vyjmenují, co všechno podle nich není řešení, ale přitom nenabídnou žádné vlastní.

6 2
možnosti
JT

Možná, když si ho opravdu přečtete, tak si všimnete, že říkám, že jednoduché řešení neexistuje. Na složitém řešení se musí podílet celé týmy odborníků. Od protiteroristických, přes politiky až po odborníky na mezinárodní právo.

1 0
možnosti

A nechat se vyvraždit bez sebemenšího pokusu bránit se vám připadá smysluplné?

8 3
možnosti
JT

Proč pořád podsouváte lidem, co nikdy neřekli? To je nejhorší forma demagogie.

Nenapsal jsem v blogu, že jak problém terorismu, tak migrace musí Evropa řešit?

3 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik