Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

A28d95a47m 53M59a33l54ý

12. 11. 2017 11:20

Díky za výstižný článek. Zdejší příznivci oligarchického způsobu vládnutí to pochopitelně vidí jinak.!!

2 3
možnosti
MD

Skryte oligarchicke ma nahradit viditelne oligarchicke. Ti prvni si netroufli a ted je to evidentne 'mrzi'. A davaji to okazale najevo.

3 2
možnosti

Já to říkám od začátku.Premiérkou by měla být Nagyová,ministrem financí chemik Kalousek,ministrem dopravy Řebíček a ministrem vnitra Langer.A byl by v nezávislých/Křetínského,Bakaly a ..../novinách klid.

7 3
možnosti
Foto

Já mám naprosto jasno. V druhém kole prezidentské volby hlas komukoliv, jen ne Zemanovi. Nikdo jiný není schopen v zájmu vlastního ega tak pošlapat zájmy České republiky jako on.

21 2
možnosti
Foto

Lepší je volit Drahoše, který spolupodepsal prohlášení vědců k otevření hranic migrantům s odůvodněním, že není možné, aby si Češi dělali vlastnické nároky na českou kotlinu.

6 11
možnosti
DB

celkem dobrý článek ale má i několik zádrhelů...jak vy ráčíte nazývat jisté nepřesnosti.......

tedy vítěz voleb je fakt, kdo dostal od voličů nejvíce hlasů vyhrál tento boj o hlasy.......a to nedokážete popřít...........a tedy se nejedná po prázdnou floskuli......

no a za druhé prezident, který se dle vás nedržel předpokladu z ústavy o tom, že má jmenovat takového premiéra, o kterém se domnívá , že má nejlepší předpoklady vytvořit vládu.............ale to přeci Zeman neudělal........vy totiž zapomínáte na faktor času při vyjednávání..........jak jsou rozdané karty na počátku tvoření sněmovny a vlády nemusí být stejné při konci vyjednávání..........ostatně je vidět, že strany nejrůznějším způsobem mění své názory......právě v proces vyjednávání..a pakliže prezident ZEMAN...VELMI OSTŘÍLENÝ POLITIK, TUTO SITUACI A JEJÍ VÝVOJ PŘEDVÍDAL..UČINIL NAPROSTO SPRÁVNÉ ROZHODNUTÍ..jen vy jste se dopustil omylu.......že musíte jednat podle rozdaných karet.........co když je rozdal pomocí pomluv zločinec, FALEŠNÝ HRÁČ??? a vy to nevíte???..

uvažujte i o této možnosti........možná pak poněkud změníte svůj náhled na věc

1 3
možnosti
JT

Žádný vítěz není. Jen strana, která získala nejvíce mandátu. Což ji ale k ničemu neopravňuje. Najdete mi v ústavě či zákonech vůbec definici toho vítěze. Ústavu nezajímá kdo a kolik dostal mandátů. Pro rozhodování ve sněmovně (i o vládě) požaduje určitý počet hlasů a ten Váš "vitěz" nemá. To je jako byste tvrdil. že závod F1 vyhrál ten kdo dojel nejdál i když do cíle nedojel.

4 1
možnosti
Foto

A92l18e69š 51P14r14a86g66e37r

12. 11. 2017 10:25

Vyhrává politický kapitalismus nad demokracií a svobodou...

1 0
možnosti
Foto

Vyhrává sjednocená mafiokracie nad pokusem vykydat Augiášův chlév. Ke zničení chobotnice, která svírá už 28 let Česko v chapadlech je třeba 51 % inteligentních voličů oproštěných od nízkých pudů, jakou je závist. To česká populace zatím nedá.

3 5
možnosti
Foto

Náš pan prezident, tím jak se vyjádřil, že premiéra podle ústavy jmenovat může ale nemusí, nám vlastně sdělil, že kdyby premiérem jmenoval třeba Kačera Donalda, a ten si za ministry pozval Sněhurku a sedm trpaslíků, tak se nic neděje. Nikde se nepíše, že premiér musí být z nějaké parlamentní strany, ba vůbec z žádné strany. Ta vláda pak nedostane důvěru a prezident jí v klidu nechá 4 roky vládnout. To je jeho tvůrčí přístup k ústavě, jak se sám vyjádřil.

16 1
možnosti
DB

problémem jsou tedy ústavní soudci, kteří ještě pořád nedodali národu jednoduché a praktické vysvětlení ústavy...možná je to úmysl......

3 4
možnosti

Vítěz voleb není jen mediální obrat. ANO je skutečně vítězem voleb a jako takový mají určitá práva daná tradicí. Fakt, že se zalykáte nenávistí k určitým lidem, na tom nic nemění. Kdyby nějaká strana měla reálnou možnost vládu sestavit, chápal bych Vaše rozhořčení, ale takhle jen ukazujete svou slepou nenávist.

A to říkám jako člověk, který Zemana vysloveně nesnáší a agent Bureš je pro mě nepřijatelý. Bureš má jako vítěz voleb právo na minimálně první pokus. Fakt, že milovník alkoholu z toho dělá zdržovací guláš, je už jiná problematika.

3 2
možnosti
Foto

ANO není obvyklý vítěz voleb. Je to vítěz na celé čáře. Tři strany za ním zaostávají o 20% a ty další ještě markantněji. Voliči tak dali zejména starým stranám najevo, že už mají dost jejich věčných zlodějen, fíglů a paktů s mafiány a ty se z toho nemohou vzpamatovat.

1 1
možnosti
SN

:-)........Vy byste zřejmě rád, kdyby president jmenoval premiérem Fialu, nebo Bartoše, a nebo......nedejbože Kalouska? VOlby rozhodly a všechno by mělo běžet podle ústavy a podle zaběhnutých kolejí. Křesla v parlametu jsou rozdělena, výsledek voleb je jasný! Tak jaké spekulace'! !!!!!!

6 8
možnosti
Foto

Skutečným vítězem voleb bude ten, kdo dokáže sestavit vládu, která získá důvěru Poslanecké sněmovny. Kdo to bude, sám v tuto chvíli nevím.

8 0
možnosti
VK

Karma. Přesně tak. Pro většinu stran není problém program hnutí ANO. Ale osoba Babiše. Trestně stíhaný estébák v permanentním střetu zájmu, který likviduje všechny kolem sebe a ovládá 40% mediálního trhu. Kdyby bylo ANO demokratickou stranou a ne pouhou divizí Agrofertu, již dávno by problém vyřešilo. Všimněte si, že kromě Teličky v ANO neexistují hlasy, které by tlačili na předsedu, aby problém vyřešil tak, že odstoupí do vyřešení kauz. Nikdo z ANO nechce tímto způsobem zvýšit koaliční potenciál hnutí. Tak Babiš nasadil taktiku, se kterou vyhrál volby a vlastně jinou ani nezná. To oni, za to můžou ostatní! Tlačí na ostatní, aby v tomhle podrazili své voliče sami. Vám karmaR^

14 11
možnosti
Foto

Avizovali snad sociální demokraté, že nepodpoří Zemana při jeho volbě Parlamentem?

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik