Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Tůma to je už paranoia.Rv

0 0
možnosti

Zeman vyhrál volby z jednoho prostého důvodu... ve druhém kole proti sobě stáli dva lháři, zatímco jeden jen lhal, ten druhý lhal a k tomu pokrytecky tvrdil že nelže a že vede pozitivní kampaň... ve druhém kole jsem volit nebyl, ale kdybych si měl vybrat mezi lhářem a lhářem pokrytcem, vyberu si lháře...

0 0
možnosti

Tak, Zeman se na prezidenta prolhal a lže dál. Třeba s Mynářovou prověrkou. Ale koho to dnes zajímá, že?

3 0
možnosti
Foto

Nikdo totiž neví, kdo si ten inzerát nechal zaplatit. Třeba to byl někdo z příznivců pana Scharzenberga, aby vypadalo, že jeho favorit prohrál, protože byl faulován. Známá taktika pravičáků už od r. 1948. Ten inzerát stejně nic  neovlivnil. Zeman vyhrál o pětsettisíc hlasů. A ty noviny si snad tolik lidí nepřečetlo. A hlavní odpovědnost ze zákona nesou ty noviny. Já jsem se to dozvěděl až z idnes.

2 3
možnosti

Přesně tak - ostatně NSS ve svém zdůvodnění myslím i uvedl, že se nepodařilo prokázat, že by osoba, která si ten inzerát zaplatila, patřila do Zemanova tábora.

0 0
možnosti
Foto

Nepochybně. Hezky jste to shrnul. Je v podstatě lži-presidentem.

6 0
možnosti

Pan autore,když tak vše víte a máte nějaké důkazy,tak zažalujte prezidenta,Fišera,či Rychetského. Jinak jsou to jenom vaše domněky,lži a bláboly obdivovatele pana knížete.

2 6
možnosti
Foto

Hnědo-rudé Vlaštovkovo vidění světa, který se stydí i za vlastní obličej.

6 2
možnosti

Pane Tůmo, minimálně ta pasáž o rozhodnutí NSS a Ústavního soudu je silně manipulativní. Nikde jste nečetl, že by NSS či jiný soud prohlásil, že volební zákon byl "hrubě porušen." On jenom prohlásil, že k některým porušením tam došlo - především tím inzerátem v Blesku. Ale konstatoval, že tyto skutečnosti neměly na výsledek voleb zásadní vliv, co je nejspíš pravda - Zeman by možná měl o něco méně hlasů, ale vyhrál by tak jak tak.

Ta Vaše následná myšlenka ohledně koupení si Rychetského je úsměvná - předseda ÚS má při hlasování pouze jeden hlas tak jako všichni ostatní soudci.

2 1
možnosti

To přirovnání k dopingu je pak silně demagogické - u dopingu jsou jasně daná pravidla, které látky nemůže sportovec použít, jaká je jejich maximální povolená hranice, atd. Já bych nabídl v souvislosti se sportem jiné přirovnání: slyšel jste někdy o tom, že by se např. ve fotbale kvůli špatně odpískané nebo nafilmované penaltě opakoval zápas?

0 0
možnosti

A89d27a31m 21S96t25a23v95a

7. 1. 2015 8:35

".....nebo snad křivě zvolený?...": Ale vždyť Karel Schwarzenberg zvolen nebyl....

0 2
možnosti
Foto

Ale trochu "mimo mísu" že?

0 1
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1205x
Člověk, který vždy šel svou cestou, ale vždy se zajímal o cesty jiných. Moje povolání mi pomohlo pochopit nejen to, že naše země je maličká, ale i to, že většina problémů jednotlivce je vcelku bezvýznamných a zbytečných.

Seznam rubrik